Bestellen en Bezorgen

Bestellen

Bestel de gewenste artikelen door het betreffende artikel te selecteren. Klik vervolgens op “Bestel”. Het artikel wordt dan in uw winkelmandje geplaatst, zoals u ook linksboven op de website kunt zien. U kunt nu doorgaan met bestellen.

Registreren

Bent u een nieuwe klant van Karisma Lingerie dan kunt u een account aanmaken en/of uw bestelling afsluiten door op “Afrekenen” te klikken. U komt dan in het registratiescherm waar naar uw gegevens wordt gevraagd. U kunt hier ook een ander afleveradres aangeven dan uw factuuradres.

Betalen

U kunt bij Karisma Lingerie direct afrekenen middels gebruikmaking van iDEAL, Paypal of middels een achterafbetaling. Met behulp van iDEAL en Paypal kunt u veilig en online betalen. Uw transactie wordt via een beveiligde verbinding afgehandeld. Bij achterafbetaling zullen wij, na het plaatsen van uw bestelling, zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Immers, bij achterafbetaling vragen wij van u een aanbetaling van 50 % berekent over het totale orderbedrag.

Bezorgen

Binnen 5 werkdagen na uw bestelling wordt uw pakket bezorgd door DHL of PostNL. Wanneer de pakketdienst u niet thuis treft, proberen zij het bij de buren af te leveren. In totaal doen ze 4 pogingen om het pakketje bij u af te leveren. Als het pakketje de 1ste keer niet kan worden bezorgd, dan zal de bezorger een briefje achter laten met de mededeling dat hij/zij is langs geweest en wanneer het pakketje weer wordt aangeboden. De bezorging van uw pakket aan huis binnen Nederland bedraagt € 6,95 per bestelling tot 10 Kg. Voor een verzending naar een adres binnen Europa hanteren wij € 13,90 per bestelling tot 10 Kg.

U kunt uw bestelling op een adres naar keuze laten bezorgen : op uw eigen woonadres, op uw werkplek ( bezorging bij de receptie ) of op het adres van degene die de bestelling moet ontvangen.

U kunt dan bij ‘afleveradres’ het adres invullen waar de artikelen moeten worden afgeleverd. Hebt u na 5 werkdagen nog niets ontvangen ? Mail dan naar onze klantenservice met vermelding van uw klant- en ordernummer : info@karisma.nl. De bestelling zal door de bezorger worden aangeboden in een neutrale verpakking.