Betaalmogelijkheden

iDEAL

Karisma Lingerie biedt u de mogelijkheid om uw bestelling vooraf te betalen met iDEAL. Dit betekent, dat u het volledige bedrag betaalt voor ontvangst van uw bestelling. Groot voordeel hiervan is, dat wij uw bestelling direct in behandeling kunnen nemen.id

Met iDEAL kunt u betalen via uw eigen bank. U rekent dan af binnen uw eigen internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich hiervoor hoeft aan te melden. Kortom, maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank, dan kunt u met iDEAL veilig en online betalen.

Met Wilt u meer weten over betalen via iDEAL ? Lees dan verder op de website van iDEAL.

PayPal

Karisma Lingerie biedt u eveneens de mogelijkheid om uw bestelling vooraf te betalen met PayPal. Dit betekent, dat u het volledige bedrag betaalt voor ontvangst van uw bestelling. Groot voordeel hiervan is, dat wij uw bestelling direct in behandeling kunnen nemen.paypal_logo

Met PayPal kunt u op een veilige manier betalen. U rekent dan af binnen uw eigen PayPal-omgeving. PayPal zorgt voor zekerheid tussen u als klant en wij als aanbieder. Dat betekent dat u de bestelde goederen daadwerkelijk geleverd krijgt en dat u geen geld kwijt raakt.

Om gebruik te maken van PayPal dient u te beschikken over een PayPal-rekening. Hiervoor dient u een PayPal-account te hebben. Het hebben van een PayPal-account is geheel gratis. Er worden dus geen extra kosten berekend bij het gebruikmaken van en het betalen met een PayPal-rekening.

Wilt u meer weten over betalen via PayPal ? Lees dan verder op de website van PayPal.

Achteraf Betalen

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling achteraf te betalen. Kiest u voor achteraf betalen, dan vragen wij een aanbetaling van 50 % berekend over het totale orderbedrag. Hiervoor nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.