Retourname

Retourneren

Ons streven is dat u tevreden bent met alle aankopen die u in onze webshop doet. Is de maat niet goed of bent u niet tevreden met de artikelen die u ontvangen hebt ? Geen probleem! Bij ons kunt u binnen 14 dagen, ingaande op de dag van ontvangst van de levering, de bestelling retourneren. De enige voorwaarde is, dat de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en voorzien zijn van de originele etiketten en labels en indien mogelijk in de originele verpakking. Om artikelen te retourneren dient u het retourformulier in te vullen en samen met het artikel/de artikelen naar ons op te sturen.

De verzendkosten voor het retour sturen zijn volledig voor eigen rekening. Hebben wij u een fout artikel toegestuurd, dan betalen wij natuurlijk de verzendkosten voor het retourneren.

Karisma Lingerie vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Karisma Lingerie in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u Karisma Lingerie de herroeping meldt ( moment van ontbinding ). De terugbetaling is kosteloos voor u. Als u heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Karisma Lingerie de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Ruilen

Een andere optie is om het artikel dat u wilt retourneren te ruilen. Hiervoor dient u op het retourformulier duidelijk te vermelden tegen welke artikel u het retourartikel geruild wilt hebben. We kunnen het nieuwe artikel dan echter pas naar u opsturen op het moment dat we de retourzending in goede staat hebben ontvangen. Bij deze manier van ruilen duurt het dus iets langer voordat u het juiste artikel in huis hebt.

Retouradres

Wanneer u een artikel retour wenst te sturen dan willen wij u vragen om het onderstaande formulier af te drukken en volledig in te vullen. Vervolgens kunt u het pakketje met de artikelen inclusief het retourformulier verzenden naar Karisma Lingerie Hoensbroek, Kouvenderstraat 78, 6431 HH Hoensbroek.

Retourformulier

Het retourformulier kunt u hier downloaden  acrobat