Over ons

Zaak SapphHartelijk welkom op de website van Karisma Lingerie. Onze zaak is gevestigd in het winkelcentrum Hartje Hoensbroek, gemeente Parkstad Limburg. Met een totaal winkeloppervlak van 120 m², een uitgekiend kwalitatief sterk produktassortiment en vakbekwaam personeel zijn wij in staat u op diverse gebieden van Body UnderWear optimaal van dienst te zijn.

Karisma Lingerie is uw adres voor lingerie, bad-, nacht- en beenmode alsmede heren ondermode. Kortom, bodyfashion voor haar als voor hem.

Zaak TriumphHet assortiment dat u in onze zaak aantreft bestaat uit gerenommeerde en kwalitatief sterke merken, een diversiteit aan modieuze en actuele kleuren, voor kleine en grote cupmaten én in alle prijsklassen. Zoekt u iets elegants, romantisch, spannend of trendy óf bent u op zoek naar lingerie met een maatje meer, dan heeft Karisma Lingerie u zeer zeker iets te bieden.

Door de persoonlijke aandacht, een goede service en een vakbekwame bediening in een rustige omgeving zijn vele tevreden en terugkerende klanten u al voor geweest. Wij dagen u dan ook uit om eens een bezoek te brengen aan onze stijlvolle en kleurrijke zaak en onze webshop.Zaak Voor

Mocht u na het bezoek van onze internetsite nog vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen, want de dames van Karsima staan u graag te woord.

Met vriendelijke groet,

Karisma Lingerie
Karin Smeets